Duyurular


2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİNDE AÇILACAK SEÇMELİ DERSLER HAKKINDA


1.       Bir öğrencinin mezun olabilmesi için, lisans öğrenimi boyunca en az 240 AKTS’lik ders tamamlaması ve 10 seçmeli dersten geçmiş olması gerekmektedir.

2.       Seçmeli ders alacak olan öğrenciler, öğrenim süreleri içerisinde, Normal Şartlar Altında, seçmeli ders sayısını 10’a tamamlamak için;  3.sınıfın Güz döneminde 1 seçmeli ders, 3. sınıfın  Bahar döneminde 2 seçmeli ders, 4. Sınıfın Güz döneminde 3 seçmeli ders ve 4. Sınıfın Bahar döneminde 4 seçmeli ders seçmelidirler. Mezuniyet sırasında obisis’te  EKSİK PAKET sorunu ile karşılaşmamak için ders seçiminde, bu hususa dikkat etmek gerekmektedir.

3.       3. Sınıf Öğrencileri öncelikle ders seçerken 3. sınıfın ders programında yer alan seçmeli dersleri seçmeleri gerekirken, 4. Sınıf öğrencilerinin öncelikle 4. sınıf ders programında yer alan seçmeli dersleri seçmeleri gerekmektedir.

4.   YARIYIL TATİLİNDE MEZUN OLMA İMKANI OLMADIĞI HALDE,   FAZLADAN SEÇMELİ DERS SEÇEREK DİĞER ARKADAŞLARININ MAĞDUR OLMASINA SEBEP OLABİLECEK OLAN ÖĞRENCİLERİN, FAZLA DERSLERİ DANIŞMANLARI TARAFINDAN ÇIKARILACAKTIR…

5.       AŞAĞIDAKİ TABLODA 3. VE 4. SINIFLAR İÇİN VERİLMESİ PLANLANAN SEÇMELİ DERSLER İLAN EDİLMİŞTİR. 


                                          

DERS KODU

DERSİN ADI

T

P

AKTS

ÖĞRETİM ÜYESİ

GM 323

GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONU

2

0

3

DOÇ. DR. LÜTFİYE EKİCİ

GM 326

MESLEKİ İNGİLİZCE YAZIM TEKNİKLERİ

2

0

3

YRD. DOÇ. DR. OYA SİPAHİOĞLU

GM 327

GIDA PROSES UYGULAMALARI

2

0

3

PROF. DR. MAHMUT DOĞAN

GM 335

REAKSİYON KİNETİĞİ

2

0

3

PROF. DR. KEMAL SARIOĞLU

GM 420

GIDA FERMANTASYONLARI

2

0

3

DOÇ. DR. ZÜLAL KESMEN

GM 421

GIDA KATI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİSİ

2

0

3

DOÇ. DR. HASAN YALÇIN

SB  427

BİLİM TARİHİ VE FELSEFESİ

2

0

3

DOÇ. DR. MUSTAFA ÇAM

GM 451

MEYVE SUYU VE GAZLI İÇİCEKLER TEKNO.

2

0

3

YRD. DOÇ. DR. MUSTAFA FİNCAN

GM 454

GİRİŞİMCİLİK I

2

0

3

PROF. DR. MAHMUT DOĞAN

GM 460

DUYUSAL ANALİZ

2

0

3

DOÇ. DR. MUSTAFA ÇAM

GM 461

ÖZEL GIDALAR

2

0

3

DOÇ. DR. LÜTFİYE EKİCİ

GM 462

GIDA KALİTE VE GÜVENLİK YÖN. SİS.

2

0

3

PROF. DR. MEHMET HAYTA

GM 479

GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ

2

0

3

YRD. DOÇ. DR. OYA SİPAHİOĞLU