ANKETLER

https://forms.gle/dWArUscX1WDewSrZ6Değerli Öğrencilerimiz,
Sizlere sunduğumuz eğitimin niteliğini sürekli ve sistemli olarak geliştirmek için değerli görüşlerinizden yararlanmak amacıyla  ders değerlendirme anketleri hazırlanmıştır. Katkılarınız için teşekkür ederiz.
HER DERS İÇİN BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM OLMAK ÜZERE İKİ AYRI ANKET BULUNMAKTADIR, LÜTFEN KENDİ PROGRAMINIZA UYGUN OLAN ANKETİ DOLDURUNUZ!
ANKETLERİ DİKKATLE DOLDURMANIZ RİCA OLUNUR!

ANKET LİNKLERİ:                                                           

1. SINIF
2.SINIF 
3.SINIF
4.SINIF

MATEMATİK 2 (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

MATEMATİK 2 (İKİNCİ ÖĞRETİM)

MÜHENDİSİLİK TERMODİNAMİĞİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

MÜHENDİSİLİK TERMODİNAMİĞİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA KİMYASI II (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA KİMYASI II (İKİNCİ ÖĞRETİM)


GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT (İKİNCİ ÖĞRETİM)

BİTİRME PROJESİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

BİTİRME PROJESİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)


BESLENME İLKELERİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

BESLENME İLKELERİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)


FİZİK II (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

FİZİK II (İKİNCİ ÖĞRETİM)

MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARINDA İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARINDA İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER   (İKİNCİ ÖĞRETİM)

MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL (İKİNCİ ÖĞRETİM)


DUYUSAL ANALİZ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

DUYUSAL ANALİZ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

  ISI AKTARIMI (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

  ISI AKTARIMI (İKİNCİ ÖĞRETİM)


TAHIL TEKNOLOJİSİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

TAHIL TEKNOLOJİSİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)



MÜHENDİSLİK ETİĞİ VE İNSANİ DEĞERLER (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

MÜHENDİSLİK ETİĞİ VE İNSANİ DEĞERLER (İKİNCİ ÖĞRETİM)


GIDA FERMANTASYONLARI (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA FERMANTASYONLARI (İKİNCİ ÖĞRETİM)

TEKNİK VE MÜHENDİSLİK ÇİZİMLERİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

TEKNİK VE MÜHENDİSLİK ÇİZİMLERİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)


İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ II (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ II (İKİNCİ ÖĞRETİM) 

MESLEKİ İNGİLİZCE YAZIM TEKNİKLERİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

MESLEKİ İNGİLİZCE YAZIM TEKNİKLERİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİSİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİSİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

ANALİTİK KİMYA (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

ANALİTİK KİMYA (İKİNİCİ ÖĞRETİM)

KÜTLE AKTARIMI (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

KÜTLE AKTARIMI (İKİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MAKİNA VE EKİPMANLARI (İKİNCİ ÖĞRETİM)

GİRİŞİMCİLİK II (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GİRİŞİMCİLİK II (İKİNCİ ÖĞRETİM)

BİLİM TARİHİ VE FELSEFESİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

BİLİM TARİHİ VE FELSEFESİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)



GIDA BİYOKİMYASI (BİRİNCİ ÖĞRETİM)


GIDA BİYOKİMYASI (İKİNCİ ÖĞRETİM)


GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONU (BİRİNCİ ÖĞRETİM)


GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONU (İKİNCİ ÖĞRETİM)


GIDA KALİTE VE GÜVENLİKYÖNETİM SİSTEMLERİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA KALİTE VE GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMLERİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)



GIDA ANALİZLERİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA ANALİZLERİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)



GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-I (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-I (İKİNCİ ÖĞRETİM)


GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB 2 (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB 2 (İKİNCİ ÖĞRETİM)

MEYVE SUYU VE GAZLI İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

MEYVE SUYU VE GAZLI İÇECEKLER TEKNOLOJİSİ (İKİNCİ ÖĞRETİM)


GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-2 (İKİNCİ ÖĞRETİM)



GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB. (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB. (İKİNİCİ ÖĞRETİM)

GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM VE UYGULAMALARI (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM VE UYGULAMALARI (İKİNCİ ÖĞRETİM)