Duyurular


Güncel Posterler

NEDEN ERÜ GIDA MÜHENDİSLİĞİ?

En İyi Laboratuver ve Atölyeler

Yıllık 20 üzeri öğrenci organizasyonu , hayata geçirilen projeler ve daha fazlası...

Uzman Kadro

Her yıl ortalama 10 proje ile çalışmalarına devam eden , yenilikçi , SAN-TEZ , BAP gibi işbirliği anlayışı içerisinde uzman kadro bölümümüzde hizmet vermekte ve ülkemize, üniversitemize, öğrencilerimize fayda sağlamaktadırlar.

Etkinlikler

Her yıl 20 üzerinde öğrenci aktivasyonu düzenlenmektedir.

0

UZMAN AKADEMİSYEN

0

LAB./ATÖLYE

0

DERSLİK SINIFI

0

ÖĞRENCİ

Yaklaşan Etkinlikler

Gıda Mühendisliği Bölümü ile takipte kal ! Birçok etkinliği, etkinlik sayfasından takip edebilirsiniz.