1.HAFTA LABORATUVAR KURALLARI VE ALET-EKİPMAN TANITIMI.pptx
2.HAFTA MİKROBİYOLOJİK EKİM İÇİN NUMUNE HAZIRLAMA .pptx2
2.HAFTA MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER YÖNETMELİĞİ, NUMUNE ALMA PLANI VE MİKROBİYOLOJİK LİMİTLER.pptx
3.HAFTA DİLÜSYON HAZIRLAMA.pdf
3. HAFTA KATI BESİYERİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER.pdf
4.HAFTA EMS YÖNTEMİ İLE SULARDA E.COLİ SAYIMI.pdf
5. HAFTA KOLİFORM BAKTERİ SAYIMI, E.COLİ İZOLASYON VE İDENTİFİKASYON.pdf
6.HAFTA TOPLAM MEZOFİL AEROBİK BAKTERİ SAYIMI.pdf