Duyurular

Bölümümüz doktora ve yüksek lisans öğrencileri aşağıda belirtilen tarihlerde Zoom üzerinden seminerler verecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

                                                                                                                                                                            Dr. Öğretim Üyesi Oya SİPAHİOĞLU 

 

Meeting ID

962 4630 1235

Passcode 

442024

Link

https://erciyes-edu-tr.zoom.us/j/96246301235?pwd=bFpiS1RNYVY2ZFV4U2pTc0dLdk9Fdz09 

Saat

 14.00

 

 

Konu 

Tarih

Emine Altındaş 

Yenilebilir çiçekler

26 Mayıs

Ayşim Afşarlı

Covid-19 döneminde beslenmede esansiyel yağların önemi 

26 Mayıs

Fatma Zehra Gök 

Farklı ön işlemlerin üzümlerin kuruma davranışı üzerine etkileri

26 Mayıs

Feride Poyrazoğlu

NOVA gıda sınıflandırma sistemi

2 Haziran

Kübra Ergin

Akıllı ambalajlar

2 Haziran

Fatma Zehra Kara

Bitkisel sütler ve bitki bazlı içecekler

2 Haziran

Selin Babacan Çevik

Aquafaba

9 Haziran

Demet Atıcı

Omega3-6 yağ asitlerinin besinsel değeri 

9 Haziran

Vildan Arsav

Covid-19 döneminde beslenmede polifenolik bileşiklerin önemi

9 Haziran