1.HAFTA LABORATUVAR KURALLARI VE ALET-EKİPMAN TANITIMI.pptx
2.HAFTA MİKROBİYOLOJİK EKİM İÇİN NUMUNE HAZIRLAMA .pptx2
2.HAFTA MİKROBİYOLOJİK KRİTERLER YÖNETMELİĞİ, NUMUNE ALMA PLANI VE MİKROBİYOLOJİK LİMİTLER.pptx
3.HAFTA DİLÜSYON HAZIRLAMA.pdf
3. HAFTA KATI BESİYERİNDE KULLANILAN YÖNTEMLER.pdf
4.HAFTA EMS YÖNTEMİ İLE SULARDA E.COLİ SAYIMI.pdf
5. HAFTA KOLİFORM BAKTERİ SAYIMI, E.COLİ İZOLASYON VE İDENTİFİKASYON.pdf
6.HAFTA TOPLAM MEZOFİL AEROBİK BAKTERİ SAYIMI.pdf
7.HAFTA ANAEROBİK PROBİYOTİK LAKTİK ASİT BAKTERİLERİ SAYIMI.pdf
8. HAFTA GIDALARDA TOPLAM MAYA, OZMOFİLİK MAYA VE KÜF ARANMASI.pdf
9. HAFTA LİPOLİTİK VE PROTEOLİTİK BAKTERİ SAYIMI.pdf
10.HAFTA BİYOKİMYASAL TESTLER.pdf
11. HAFTA STAPHYLOCOCCUS AUREUS İZOLASYON VE TANILAMA.pdf
12. HAFTA SALMONELLA ARANMASI.pdf