1. SINIF | 2. SINIF | 3. SINIF | 4. SINIF |
MAT112 MATEMATİK- II
| ISG 230 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ-II ISG 230 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ-II (2.Ö) | GM 316 GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB. I (1.Ö) GM 316 GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB. I (2.Ö) | GM 479 GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (1.Ö) GM 479 GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (2.Ö) GM 460 DUYUSAL ANALİZ (1.Ö) GM 460 DUYUSAL ANALİZ (2.Ö) |
KİM 112 GENEL KİMYA 2
| GM 220 MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARINDA İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER (1.Ö) GIDA KİMYASI II (1. Ö)
| GM 322 - GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT (1.Ö) GM 322 - GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT(2.Ö) | GM 462 GIDA KALİTE VE GÜVENLİKYÖNETİM SİSTEMLERİ (1.Ö) GM 462 GIDA KALİTE VE GÜVENLİKYÖNETİM SİSTEMLERİ (2.Ö) |
TEKNİK VE MÜHENDİSLİK ÇİZİMLERİ
| GM 202 ISI AKTARIMI GM 106 ANALİTİK KİMYA
| GM 320 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-I (1.Ö) GM 320 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-I (2.Ö) | SB 427 BİLİM TARİHİ ve FELSEFESİ (1.Ö) SB 427 BİLİM TARİHİ ve FELSEFESİ (2.Ö) |
GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ
| KÜTLE AKTARIMI GM 206 GIDA BİYOKİMYASI
GM 208 MÜHENDİSLİK TERMODİNAMİĞİ
| GM 318 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB (1.Ö) GM 318 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB (2.Ö) | GM 455 GİRİŞİMCİLİK II (1.Ö) GM 455 GİRİŞİMCİLİK II (2.Ö) |
FİZİK 2
|
| GM 306 GIDA ANALİZLERİ (1.Ö) GM 306 GIDA ANALİZLERİ (2.Ö) | GM 420 GIDA FERMENTASYONLARI (1.Ö) GM 420 GIDA FERMENTASYONLARI (2.Ö) |
|
| GM 304 TAHIL TEKNOLOJİSİ (1.Ö) GM 304 TAHIL TEKNOLOJİSİ (2.Ö) | GM 412 İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL (1.Ö) GM 412 İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL (2.Ö) |
|
| GM 302 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ (1.Ö) GM 302 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ (2.Ö) | GM 411 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM VE UYGULAMALARI (1.Ö) GM 411 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM VE UYGULAMALARI (2.Ö) |
|
| GM 325 GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI (1.Ö) GM 325 GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI (2.Ö)
| GM 404 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-II (1.Ö) GM 404 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-II (2.Ö) |
|
|
| GM 402 BESLENME İLKELERİ (1.Ö) GM 402 BESLENME İLKELERİ (2.Ö) |