2020-2021 BAHAR DÖNEMİ ANKETLERİ


Değerli Öğrencilerimiz,
Sizlere sunduğumuz eğitimin niteliğini sürekli ve sistemli olarak geliştirmek için değerli görüşlerinizden yararlanmak amacıyla  ders değerlendirme anketleri hazırlanmıştır. Katkılarınız için teşekkür ederiz.
HER DERS İÇİN BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM OLMAK ÜZERE İKİ AYRI ANKET BULUNMAKTADIR, LÜTFEN KENDİ PROGRAMINIZA UYGUN OLAN ANKETİ DOLDURUNUZ!
ANKETLERİ DİKKATLE DOLDURMANIZ RİCA OLUNUR!

2020-2021 BAHAR DÖNEMİ ANKET LİNKLERİ: 

1. SINIF2. SINIF3. SINIF4. SINIF
MAT112 MATEMATİK- II

ISG 230 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ-II

ISG 230 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ-II (2.Ö)

GM 316 GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB. I (1.Ö)

GM 316 GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB. I (2.Ö)

GM 479 GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (1.Ö)

GM 479 GIDA MUHAFAZA YÖNTEMLERİ (2.Ö)

GM 460 DUYUSAL ANALİZ (1.Ö)

GM 460 DUYUSAL ANALİZ (2.Ö)

KİM 112 GENEL KİMYA 2

GM 220 MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARINDA İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER (1.Ö)


GIDA KİMYASI II (1. Ö)

GM 322 - GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT (1.Ö)

GM 322 - GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUAT(2.Ö)

GM 462 GIDA KALİTE VE GÜVENLİKYÖNETİM SİSTEMLERİ (1.Ö)

GM 462 GIDA KALİTE VE GÜVENLİKYÖNETİM SİSTEMLERİ (2.Ö)

TEKNİK VE MÜHENDİSLİK ÇİZİMLERİ 

GM 202 ISI AKTARIMI


GM 106 ANALİTİK KİMYA

GM 320 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-I (1.Ö)

GM 320 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-I (2.Ö)

SB 427 BİLİM TARİHİ ve FELSEFESİ (1.Ö)

SB 427 BİLİM TARİHİ ve FELSEFESİ (2.Ö)

GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ 

KÜTLE AKTARIMI

GM 206 GIDA BİYOKİMYASI

GM 208 MÜHENDİSLİK TERMODİNAMİĞİ

GM 318 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB (1.Ö)

GM 318 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB (2.Ö)

GM 455 GİRİŞİMCİLİK II (1.Ö)

GM 455 GİRİŞİMCİLİK II (2.Ö)

FİZİK 2

GM 306 GIDA ANALİZLERİ (1.Ö)

GM 306 GIDA ANALİZLERİ (2.Ö)

GM 420 GIDA FERMENTASYONLARI (1.Ö)

GM 420 GIDA FERMENTASYONLARI (2.Ö)



GM 304 TAHIL TEKNOLOJİSİ (1.Ö)

GM 304 TAHIL TEKNOLOJİSİ (2.Ö)

GM 412 İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL (1.Ö)

GM 412 İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL (2.Ö)



GM 302 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ (1.Ö)

GM 302 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ (2.Ö)

GM 411 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM VE UYGULAMALARI (1.Ö)

GM 411 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM VE UYGULAMALARI (2.Ö)



GM 325 GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI (1.Ö)

GM 325 GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI (2.Ö)

GM 404 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-II (1.Ö)

GM 404 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-II (2.Ö)




GM 402 BESLENME İLKELERİ (1.Ö)

GM 402 BESLENME İLKELERİ (2.Ö)