GÜZ DÖNEMİ ANKETLERİ

Değerli Öğrencilerimiz,
Sizlere sunduğumuz eğitimin niteliğini sürekli ve sistemli olarak geliştirmek için değerli görüşlerinizden yararlanmak amacıyla  ders değerlendirme anketleri hazırlanmıştır. Katkılarınız için teşekkür ederiz.
HER DERS İÇİN BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM OLMAK ÜZERE İKİ AYRI ANKET BULUNMAKTADIR, LÜTFEN KENDİ PROGRAMINIZA UYGUN OLAN ANKETİ DOLDURUNUZ!
ANKETLERİ DİKKATLE DOLDURMANIZ RİCA OLUNUR!

ANKET LİNKLERİ: 


1.SINIF2.SINIF3.SINIF4.SINIF

GM 101 MATEMATİK-1 (1.ÖĞRETİM)

GM 101 MATEMATİK-2 (2.ÖĞRETİM)


GM 201 DİFERANSİYEL DENKLEMLER (1. ÖĞRETİM)

GM 201 DİFERANSİYEL DENKLEMLER (2. ÖĞRETİM)

GM 303 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ (1. ÖĞRETİM)

GM 303 ENSTRÜMENTAL GIDA ANALİZLERİ (2. ÖĞRETİM)

GM 401 ET TEKNOLOJİSİ (1. ÖĞRETİM)

GM 401 ET TEKNOLOJİSİ (2. ÖĞRETİM)

GM 103 FİZİK-1 (1. ÖĞRETİM)

GM 103 FİZİK-1 (2. ÖĞRETİM) 

GM 203 ORGANİK KİMYA (1. ÖĞRETİM)

GM 203 ORGANİK KİMYA (2. ÖĞRETİM)

GM 307 TEMEL İŞLEMLER (1. ÖGR)

GM 307 TEMEL İŞLEMLER (2. ÖGR)

GM 403 SÜT TEKNOLOJİSİ (1. ÖĞRETİM)

GM 403 SÜT TEKNOLOJİSİ (2. ÖĞRETİM)

GM 105 GENEL KİMYA (1. ÖĞRETİM)

GM 105 GENEL KİMYA (2. ÖĞRETİM)

GM 205 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ (1. ÖĞRETİM)

GM 205 AKIŞKANLAR MEKANİĞİ (2. ÖĞRETİM)

GM 311 GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ (1. ÖĞR)

GM 311 GIDA BİYOTEKNOLOJİSİ (2. ÖĞR)

GM 405 YAĞ TEKNOLOJİSİ (1. ÖĞR)

GM 405 YAĞ TEKNOLOJİSİ (2. ÖĞR)

GM 107 BİYOLOJİ (1. ÖĞRETİM)

GM 107 BİYOLOJİ (2. ÖĞRETİM)

GM 207 KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ (1. ÖĞRETİM)

GM 207 KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ (2. ÖĞRETİM)

GM 317 GENEL MİKROBİYOLOJİ LAB. (1. ÖĞR)

GM 317 GENEL MİKROBİYOLOJİ LAB. (2. ÖĞR)

GM 319 GENEL MİKROBİYOLOJİ (1. ÖĞR)

GM 319 GENEL MİKROBİYOLOJİ (2. ÖĞR)

GM 411 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM VE UYGULAMALARI (1. ÖĞR)

GM 411 GIDA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM VE UYGULAMALARI (2. ÖĞR)

GM 413 GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB II. (1. ÖĞR)

GM 413 GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB II. (2. ÖĞR)

GM 111 TEMEL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI (1. ÖĞRETİM)

GM 111 TEMEL BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ KULLANIMI (2. ÖĞRETİM)

GM 213 GIDA KİMYASI-1 (1. ÖĞRETİM)

GM 213 GIDA KİMYASI-1 (2. ÖĞRETİM)

GM 323 GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONU (1. ÖĞR)

GM 323 GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONU (2. ÖĞR)

GM 420 GIDA FERMENTASYONLARI (1. ÖĞR)

GM 420 GIDA FERMENTASYONLARI (2. ÖĞR)


GM 219 AMBALAJ VE MALZEME BİLGİSİ (1. ÖĞRETİM)

GM 219 AMBALAJ VE MALZEME BİLGİSİ (2. ÖĞRETİM)

GM 335 REAKSİYON KİNETİĞİ (1. ÖĞR)

GM 335 REAKSİYON KİNETİĞİ (2. ÖĞR)

GM 421 GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİSİ (1. ÖĞR)

GM 421 GIDA KATKI MADDELERİ VE TOKSİKOLOJİSİ (2. ÖĞR)


İSG 231 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ-1 (1. ÖĞR)

İSG 231 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ-1 (2. ÖĞR)


GM 451 MEYVE SUYU VE GAZLI İÇECEK TEKNOLOJİSİ (1. ÖĞR)

GM 451 MEYVE SUYU VE GAZLI İÇECEK TEKNOLOJİSİ (1. ÖĞR)

GM 454 GİRİŞİMCİLİK-1 (1. ÖĞR)

GM 454 GİRİŞİMCİLİK-1 (2. ÖĞR)




GM 460 DUYUSAL ANALİZ (1. ÖĞR)

GM 460 DUYUSAL ANALİZ (2. ÖĞR)

GM 462 GIDA KALİTE VE GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMLERİ (1. ÖĞR)

GM 462 GIDA KALİTE VE GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMLERİ (2. ÖĞR)




GM 480 MÜHENDİSLİK ETİĞİ VE İNSANİ DEĞERLER (1. ÖĞR)

GM 480 MÜHENDİSLİK ETİĞİ VE İNSANİ DEĞERLER (2. ÖĞR)

GM 481 SÜREÇ YÖNETİMİ VE KONTROLÜ (1. ÖĞR)

GM 481 SÜREÇ YÖNETİMİ VE KONTROLÜ (2. ÖĞR)

SB 427 BİLİM TARİHİ VE FELSEFESİ (1. ÖĞR)

SB 427 BİLİM TARİHİ VE FELSEFESİ (2. ÖĞR)