2021-2022 BAHAR DÖNEMİ DERS DEĞERLENDİRME ANKETLERİ

Değerli Öğrencilerimiz,
Sizlere sunduğumuz eğitimin niteliğini sürekli ve sistemli olarak geliştirmek için değerli görüşlerinizden yararlanmak amacıyla  ders değerlendirme anketleri hazırlanmıştır. Katkılarınız için teşekkür ederiz.
HER DERS İÇİN BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM OLMAK ÜZERE İKİ AYRI ANKET BULUNMAKTADIR, LÜTFEN KENDİ PROGRAMINIZA UYGUN OLAN ANKETİ DOLDURUNUZ!
ANKETLERİ DİKKATLE DOLDURMANIZ RİCA OLUNUR!


1. SINIF2.SINIF3.SINIF4. SINIF
MAT 112 MATEMATİK-II

ISG 230 İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ-II

GM 316 GIDA ANALİZ VE TEKNOLOJİ LAB. I 

GM 402 BESLENME İLKELERİ
KİM 112 GENEL KİMYA-II

GM 220 MÜHENDİSLİK ÇALIŞMALARINDA İSTATİSTİKSEL YÖNTEMLER 

GM214 GIDA KİMYASI II 

GM 322 GIDA KALİTE KONTROL VE MEVZUATI

GM 320 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-I 

GM 412 İŞ HAYATI İÇİN YABANCI DİL

GM 420 GIDA FERMENATASYONLARI

FİZ 118 FİZİK-II


GM 202 ISI AKTARIMI 

GM 106 ANALİTİK KİMYA

GM 318 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ LAB

GM 306 GIDA ANALİZLERİ 

GM 462 GIDA KALİTE VE GÜVENLİK YÖNETİM SİSTEMLERİ

GM 468 ENZİM BİLİMİ VE TEKNOLOJİSİ

GM 112 GIDA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ


GM 212 KÜTLE AKTARIMI

GM 302 MEYVE VE SEBZE TEKNOLOJİSİ 

GM 482 GIDA MÜH. TASARIM VE UYGULAMALARI-II

GM 455 GİRİŞİMCİLİK-II 

GM 109 TEKNİK VE MÜHENDİSLİK ÇİZİMLERİ

GM 204 GIDA BİYOKİMYASI


GM 325 GIDA MAKİNE VE EKİPMANLARI 

GM 457 SÜT ÜRÜNLERİ

GM 404 GIDA MİKROBİYOLOJİSİ-II


GM 208 MÜHENDİSLİK TERMODİNAMİĞİ 

GM 304 TAHIL TEKNOLOJİSİ 

GM 460 DUYUSAL ANALİZ